THE KINKY’S hoe werkt het?

  • - Grammofon


Stap op de Lange Beeldekenstraat 10 door de franjes een andere wereld binnen. Weg van de drukte. Mannen onder elkaar..

tour
Bel aan en kom binnen! De barman ziet je via een monitor, en doet open. Wees welkom in The Kinky’s.
Loop door tot de bar waar je een sleuteltje voor je eigen lockertje krijgt, een condoom en glijmiddel. The Kinky’s promoot het veilig vrijen!

Naast de bar vind je de doorgang richting toiletten en kleedkamer. De kleedkamer is de derde deur rechts. Daar zoek je het lockertje met jouw nummer.

Even en oneven nummers staan gegroepeerd per kastenblok. Dit om drummen en duwen met degene die net na je binnenkomt te vermijden.

In het lockertje vind je een handdoek, condoom en glijmiddel.
klieneicontjes
Je kan een douche nemen en er is een spoelruimte voorzien.
The Kinky’s hanteert een dresscode: naakt  of underwear, jockstrap, slip, boxers, chaps, harnas.
Ook aan te raden om schoenen of slipers te dragen.

Geef je sleuteltje in bewaring af aan de bar: veilig en het voorkomt vervelende situaties bij verlies. Heb je toch iets nodig uit je lockertje, vraag je je sleuteltje gewoon even terug. Afrekenen van je drankjes doe je bij je vertrek, na het weer aankleden.

The Kinky’s telt vele spannende plekjes. Aan de gezellige bar betaal je voor je drankje niet meer dan in een andere club, terwijl je op temperatuur komt met loungy muziek en de opwindende pornobeelden op één van onze drie (!) schermen. Altijd iets naar jouw smaak!

Beklim de trap naast de kleedkamer die leidt naar de playroom. Je vindt er een ligbad, gloryholes, aparte speelkamertjes, meerdere slings, een roterend bed en vele duistere hoekjes. De plek bij uitstek om je wildste fantasieën te beleven!

Alle ruimtes in onze club worden dagelijks grondig gereinigd.

De Kinkys is een prive club en behoudt zich het recht om mensen de toegang te weigeren bij ongewenst gedrag of provocatie.

Have fun en play it safe.

So, come in and relax. Altijd onder vrienden.

Next Event

07:00 pm

Upcoming Events

  • 22
  • 01
  • 2018

07:00 pm

  • 31
  • 01
  • 2018

Antwerp

02:00 pm

Gratis Wifi